TINGGI

weh tingginyee pakcuuu....



Terasa nak terbang TINGGI, tapi dalam keadaan saya yang tak mengizinkan sekarang ni, saya tak bole terbang tinggi.

MC: Alhamdulillah genap  bulan ke 7.. moga Allah permudahkan segalanya

4 comments:

ReActivate said...

::: tahniah tan sri and mak sri.. huhu.. byk pic sipi2 je.. nak gak tgk full page.. hehe.. makcu dah balik dr mesir ke? lama tak btanya khabar.. semoga bahgia ke anak cucu.. :)

ReActivate said...

::: assalam.. dah bole terbang tinggi ke? :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

ReActivateZul said...

::: selamat berpuasa makcunyer.. bila nak hapdet? hehehe gurau jer.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...